(скло/ пластик)
(скло)
(скло)
(пастик)
(трав'яний)
Понад 140 років тому молодий пивовар Август Кюнцманн Дамм емігрував з Ельзасу зі своєю дружиною Мелані, рятуючись від франко-прусської війни. Подорож привела їх до узбережжя Середземного моря, де вони оселилися, щоб здійснити свою мрію: варити пиво. У 1876 р. вони відкрили власну пивоварню та створили пиво, адаптоване до середземноморського клімату. Легше, ніж середньоєвропейське пиво, призначене для холоднішого клімату, ми знаємо його як Середземноморський лагер. З того часу "Estrella Damm" вариться відповідно до оригінального рецепта 1876 року; використовуючи тільки ячмінний солод, рис та хміль. З 1904 року "Estrella Damm" отримав безліч нагород, ставши пивом країни, що здобуло найбільшу кількість нагород за свій смак.
Класичне пиво Bitburger є самим популярним розливним пилснером в Німеччини. Його цінують за гармонійний смак, характерний аромат з нотками трав і ячменю, тривалий післясмак з гірчинкою, надається хмелем з Халлертау.
" Corona " Extra — освіжаюче, легко п'ється пиво, яке започатковане в Мексиці і зазвичай використовується охолодженим, в пляшці і з шматочком лайма. Обсяг алкоголю в пиві невисокий і коливається від 4 до 4,5%. Для створення " Корона " Екстра використовуються вода, ячмінний солод, хміль, дріжджі, кукурудза і / або рис.
" Hoegaarden " Blanche — це нефільтроване біле пшеничне бельгійське пиво, яке за його блідий колір і рекомендовану низьку температуру вживання називають " холодним сонцем ". Смак пива легкий, свіжий, кисло-солодкий, з тонкими нотками хмелю, прянощів і цитрусових (апельсина кюрасао).
"Oettinger" — торговельна марка німецького пива, що походить з баварського містечка Еттінген. Пиво "Oettinger Weissbier" – це пшеничний нефільтрований Лагер, який має яскравий жовто-жовтогарячий колір та стійку пінну шапку. Смак традиційно пшеничний, із відчутними фруктовими тонами, має легку кислинку і ледь помітну гіркоту після смаку, що надає йому свіжість і легкість.
Leffe – легендарне бельгійське пиво з багатовіковою історією, наповненою злетами і падіннями! Це перша марка абатського пива яка поставлена на велике виробництво, і такої популярності, як Льофф, мало хто зміг досягти. Обумовлено це було більш високою щільністю і міцністю напою, а також використанням унікального набору трав. Смак щільний, оксамитовий, вершковий, з легкою солодкістю і прекрасною збалансованістю. Володіє тонами смаженого солоду, карамелі і нотою кава. Тривалий солодовий післясмак. У вираженому і сильному ароматі розкриваються тони підсмаженого солоду, карамелі, шоколаду, прянощів і кави.
Clausthaler - бренд пива, який спеціалізується на виробництві безалкогольних пивних напоїв. Вони були одними з перших, хто запропонував широкий вибір безалкогольного пива у світовому масштабі. Пиво випускається німецькою пивоварнею Binding Brauerei у Франкфурті на Майні з 1979 року і має приємний смак із гіркими хмелевими нотками та солодкими солодовими відтінками, фруктовими та цитрусовими нюансами та тривалим присмаком із хмільною гіркуватістю.
Zero, Corona, б/ а — бельгійське світле фільтроване пиво, яке відмінно підходить для тих, хто шукає насолоду, не бажаючи вживати алкоголь. Виготовлене на основі кукурудзи за традиційними рецептурами броварні, та відоме своїм вишуканим смаком й освіжаючою гірчинкою. Це пиво має всі характерні риси своєї алкогольної версії, як золотистий колір, багатий пшеничний смак та приємний аромат. Corona Zero вже давно стала справжньою альтернативою традиційному алкогольному пиву, особливо для тих, хто підтримує здоровий спосіб життя.
Пиво безалкогольне Hoegaarden White - це той самий Witbier або бельгійський білий ель, тобто свіжий, елегантний, пшеничний ель середньої міцності світло-золотистого кольору, але без алкоголю. У безалкогольному пиві використовують ті самі класичні інгредієнти Hoegaarden: несолоджену пшеницю, овес, спеціальні дріжджі, апельсинову цедру, коріандр. Але виробництво складніше, тому що до процесу варіння традиційного алкогольного пива додається видалення спирту найсучаснішим методом вакуумною дистиляцією. Цей спосіб дозволяє доводити концентрацію алкоголю до абсолютного 0, а пиву зберігати фірмові ноти прянощів та цитрусових.