Холодні закуски
Асорті зелені
120 UAH
Асорті зелені складається з кропу, петрушки, кінзи, зеленої цибулі і листу салату. Додаючи під час трапези ту, чи іншу зелень можна по-новому відкрити для себе блюдо! Наприклад, кріп володіє свіжим і сильним пряним смаком, кінза різка і гіркувата, петрушка здається і солодкою і гіркою одночасно, а зелена цибуля за смаком не така різка як його ріпчастий побратим, але досить пікантна. 
100г
Асорті зелені
Асорті свіжих овочів
174 UAH
Якщо вам хочеться легкої та свіжої закуски на столі, то  нічого краще ніж овочева нарізка вам не знайти. Асорті складається з помідор, огірків та перцю. Такий набір чудово підійде до м'ясного, рибного, дитячого чи вегетаріанського меню.  Крім того, калорійність овочів мінімальна, а користь і кількість вітамінів  в них велечезна.
300г
Різносоли домашні
195 UAH
Соління власного приготування прекрасно вписуються майже в будь-яке меню. Особливо смакують з м'ясними продуктами та стравами  на мангалі. В асорті входять: мариновані огірки, помідори, перець начинений капустою, слива та гриби. 
500г
Різносоли домашні
Оливки зелені
95 UAH
Пропонуємо урізноманітнити вашу трапезу грецькими оливками.Соковиті і м'ясисті чорні оливки мають м'який смак, а зелені оливки навпаки - гострий і пряний. 
100г
Оливки зелені
Оливки чорні
95 UAH
Пропонуємо урізноманітнити вашу трапезу грецькими оливками.Соковиті і м'ясисті чорні оливки мають м'який смак, а зелені оливки навпаки - гострий і пряний. 
100г
Каперси
95 UAH
Зробіть меню різноманітніше, добавивши до нього пікантні та ароматні каперси. Смак їх можна порівняти з гірчицею або чорним перцем. Смак у каперсів пікантний, гостроватий, злегка терпкий, кислуватий, трохи гірчичний. Каперси є низькокалорійним і дієтичним продуктом.
100г
Каперси
В'ялені томати
95 UAH
Родзинкою італійської кухні вважаються - в'ялені томати. Шматочки помідора висушені і залиті маслом з ароматом спецій і трав зустрічаються в багатьох салатах, піці і як окрема закуска. Правильна технологія приготування дозволяє повністю зберегти корисні властивості свіжих помідорів.
100г
Рулетики із печеного перцю з м'яким сиром, кіінзою та горішками
210 UAH
200г
Сирне плато
360 UAH
В асорті представлено п'ять видів  сиру, які подаються з медом, горішками і цукатами. "Пармезан" має яскравий, глибокий смак і неповторний аромат. Сир з пліснявою "Горгонзола" має пряний , трохи солонуватий смак, а "Сулугуні" навпаки - ніжний і прісний. "Брі" має м'яку структуру і підкорить вас ніжним смаком, а  сир "Гауда" характеризується особливим смаком з ніжним горіховим присмаком.
250/50г
Сирне плато
Пікантні тигрові креветки
475 UAH
Креветки – це дуже смачні та дієтичні ласощі, справжній подарунок для гурманів з глибини морів. Обсмажуючи цей делікатес на вершковому маслі з соком лемону м'ясо стає ніжним і смачним а додавання часнику та спецій робить його трішки пікантним.  В подачі від кухарів ресторану PARCORNER тигрові креветки стануть прикрасою до вашого столу.
150/50г
Пікантні тигрові креветки
Нарізка форелі шеф-посолу з тостами та маслом
275 UAH
100/50г
Оселедець на овочевій подушці
185 UAH
Ніжний оселедець подається на смаженій картоплі, відвареному буряку, на солоних огарках  з маринованою цибулею. Філе приправлено таким чином, щоб максимально розкрити смак риби, яка просто тане в роті. Ця закуска відмінно доповнить ваш обід або вечерю.
100/200г
Оселедець на овочевій подушці
Форшмак оселедця з цибулею та грінками
185 UAH
200/100г
Карпаччо тунця з томатною сальсою
295 UAH
Карпаччо – це традиційне блюдо італійської кухні, яке є кулінарним символом Венеції.
  Карпаччо з тунця - відмінна закуска для застілля чи свята, та  вважається легкої холодною закускою вищої якості. Тонко нарізані смужки тунця окроплені оливковим маслом та соєвим соусом подаемо з томатною сальсою та хрусткими рисовими чіпсами. 
200г
Карпаччо  тунця з томатною сальсою
Тартар тунця з рисовими чіпсами
280 UAH
Замовити тартар з тунця до столу - це означає догодити практично всім гостям без винятку. Незалежно від того, люблять ваші гості рибу чи ні, ця страва їм неодмінно сподобається. Різаний кубіком тунець заправляється оливковим маслом, бальзамічним оцтом, мілко різаними каперсами та синьою цибулею. А краплі лайму та тобаско додають довершеності смаку. 
160г
Тартар тунця з рисовими чіпсами
Карпаччо яловичини з пармезаном, травами та каперсами
335 UAH
Карпаччо – це найпопулярніше італійське блюдо, основою якого є тонко нарізана сира яловичина. М’ясо доповнюють соусом, в'яленими томатами, пармезаном і зеленню.Подають з тостами як закуску.
220г
Карпаччо  яловичини з пармезаном, травами та каперсами
Тартар яловичини з тостами
298 UAH
Тартар - це страва французької кухні, прийшло до Європи зі Сходу, де мешкали татаро-монголи. 
 Готується з лосося, овочів, фруктів і навіть ягід, які супроводжуються пікантним соусом. І все ж визнана класика - тартар з м'яса яловичини. 
 Мілко нарізана вирізка заправляється спеціями, оливковим маслом, гірчицею, мілко різаними каперсами, солоним огірком, цибулею та яєчним жовтком. Подають з тостами як закуску.
220г
Тартар  яловичини з тостами
Нарізка генеральского сала з гірчицею
165 UAH
Складно уявити українську кухню без сала. Сало з проріззю — так зване генеральське, натуральне фермерське сало з прошарками м`яса. Щоб в повній мірі насолодитись смаком,  сало подається до столу з цибулею та  гірчицею. Зазвичай таку закуску замовляють разом до борщу або під чарку горілки.
100г
Нарізка  генеральского  сала з гірчицею
Асорті делікатесної гастрономії
328 UAH
Асорті  складається з прошутто, бастурми та нарізки сиров'ялених ковбас. Кожен з сортів м'яса має неповторний смак від ніжногоі м'якого до насиченого пряного. Попестіть свої смакові рецептори неймовірними і різноманіітними смаками.  
150г
Асорті делікатесної гастрономії
Салати
Салат з буряка в поєднанні рукколи, чорнослива, насіння та гірчично медового соусу
150 UAH
200г
Салат з буряка в поєднанні рукколи, чорнослива, насіння та гірчично медового соусу
Салат з запеченим баклажаном та м'яким сиром шавру
225 UAH
Пропонуємо вашій увазі  соковитий і до того ж низькокалорійний салат з печених баклажанів. В ньому баклажани чудово поєднуються з помідорами, кінзою і м'яким козиним сиром. Пікантну нотку вносить тоненько нарізана червона цибуля. Це блюдо ідеально підходить для людей, які постійно піклуються про свою фігуру.
270г
Салат з запеченим баклажаном та м'яким сиром шавру
Салат з сирого буряка, селери й моркви з фетою та горішками
150 UAH
200г
Грецький салат з каперсами
185 UAH
Грецький салат — традиційна страва грецьких селян. У перекладі з грецької перекладається саме, як сільський салат. Салат із свіжих овочів - джерело вітамінів. Чорні оливки, кільця червоної цибулі, чебрець та розмарин вигідно відтіняють смак овочів. Ніжна оливкова олія і м'який сир фета з солонуватим смаком цікаво доповнює салат.
250г
Салат з карамелізованою грушею та сиром брі
220 UAH
Салат з груші з руколою так і віє Італією, адже це блюдо є самим справжнім обідом в італійському стилі.  Ніжна, сповнена смаку, обсмажена з тім'яном на вершковому маслі  груша,  різка та виразна рукола, ледь солонуватий м'який сир брі. Суміш насіння сбалансовує солодкість груші ігірчинку рукколи, а оливкова олія і крем-бальзамік з лимоном наповнюють смаком. Це один з найвдаліших рецептів салатів, який  на довго залишається в спогадах. 
200г
Салат з карамелізованою грушею та сиром брі
Мікс салат з смаженим тунцем під кунжутним соусом
315 UAH
Мікс салат — це основа здорового харчування і прекрасне джерело вітамінів та корисних речовин. Мікс салат з томатами  заправляємо  кунжутним соусом та посипаємо пармезаном, що позитивно впливає на смак і зовнішній виглядсалату. А обсмажений в кунжуті тунець робить салат ситним та насичиним за смаком.
300г
Мікс салат з смаженим тунцем під кунжутним соусом
Легкий салат з сорбетом із авокадо, фореллю та сиром фета
345 UAH
300г
Легкий салат з сорбетом із авокадо, фореллю та сиром фета
Салат з креветками та кальмаром під соусом тай
375 UAH
250г
Теплий овочевий салат з телятиною
195 UAH
250г
Теплий овочевий салат з телятиною
Салат з відварною телятиною,печерицями та солоним огірком
215 UAH
Салат неймовірно поживний. Для його приготування використовують  відварену телятину, смажені печериці, солоний огірок і червону цибулю. А соус з майонезу і часнику придає салату пікантності, або ж  салат можна заправити оливковим маслом зі спеціями.
200г
Салат з відварною телятиною,печерицями та солоним огірком
Цезар з курячим філе та беконом
240 UAH
Свіже і соковите листя салату айсберг в поєднанні з ніжним курячим філеі томатами - основа салату. Хрусткі сухарики і бекон роблять блюдо ще більш насиченим смаком. А соус "цезар" містить пряні спеції що дозволяє зробити смак свіжої зелені цікавіше і яскравіше. 
250г
Цезар з курячим філе та беконом
Салатний мікс з курячою печінкою та перепелиними яйцями
225 UAH
Салат включає в складі багато зелені, смажену картоплю, курячу печінку обсмажену в теріякі і варені перепелині яйця, медово-гірчичний соус що поєнує різноманіття смаків в одне ціле. Салат з курячою печінкою досить ситний, тому його можна подати як самостійне блюдо. Він підходить для щоденного меню, а також цілком може прикрасити святковий стіл. 
250г
Перші страви
Юшка з білими грибами та галушками
210 UAH
Грибна юшка з галушками – смачне і ситне перше блюдо, яке припаде до смаку усій родині, особливо прихильникам веганської кухні. Страва включає білі гриби, ріпчасту цибулю і галушки. Нарізані кубиком білі гриби спочатку бланшерують з цибулею, а потім готують у грибному бульйоні разом з галушками. Перед подаванням до столу страву посипають дрібно нарізаною зеленнюу. Все просто але смачно, ситно і корисно!Те, що треба для обіду!
350г
Юшка з білими грибами та галушками
Фінська юшка з лососем та овочами
240 UAH
Фінська юшка має спільні риси з ухою, марсельською і червоною юшкою, а також з американським крем-супом з морепродуктів. Ми ж об'єдналим в нашій юшці найкраще від традиційних світових рецептів. 
Готуємо юшку на насиченому рибному бульйоні з річної риби, додаємо моркву, цибулю, картоплю, цвітну капусту, брокколі, томати та лосось, ретельно підібрані спеції та вершки. Цей вершковий суп з лососем виходить наваристим, ароматним. У ньому є все для повноцінного обіду чи вечері.
350г
Фінська юшка з лососем та овочами
Легкий курячий бульйон з локшиною та перепелиними яйцями
125 UAH
Курячий бульйон — легкий, смачний і насичений корисними речовинами продукт. В бульйон при варінні додають м'ясо курки, овочі, локшину  і спеції, а при подачі до столу перепелині яйця та зелень, що значно підсилює смакові і корисні властивості бульйону. Вживаючи курячий бульйон у гарячому вигляді, можна налагодити роботу травного тракту, стимулювати роботу шлунка і дванадцятипалої кишки.
300г
Легкий курячий бульйон з локшиною та перепелиними яйцями
Борщ Український зі свининою та сметаною
125 UAH
Перша асоціація з Україною - це червоний український борщ з пампушками.  У склад українського борща входить до двадцяти найменувань продуктів - капуста, картопля, квасоля, морква, червоний перець, помідори,  цибуля, часник  та обов'язково додають буряк, завдяки йому борщ забарвлюється темно-червоним (буряковим) кольором. Борщ варять на  м'ясному бульоні зі свинини, тому він не тільки  корисний, а й дуже поживний.  Вже при подачі до столу в борщ додають сметану та подрібленну зелень.  
300г
Борщ Український зі свининою та сметаною
Гарячі закуски
Брокколі запечена з вершками, пармезаном та сулугуні
257 UAH
Швидше за все, ви не знали, що в капусті броколі міститься більше вітаміну С, ніж в апельсинах чи лимонах. Крім того, в броколі містяться вітаміни групи В, вітамін Е, вітамін А, кальцій, магній, калій, цинк, та ін.
Перед запіканням брокколі відварюємо у невеликій кількості води, викладаємо на пательню, засипаємо сиром сулугуні і пармезаном, заливаємо вершками і додаємо трохи спецій. Запікаємо до появи золотистої шкоринки. 
350г
Брокколі запечена з вершками, пармезаном та  сулугуні
Бануш Закарпатський зі смаженими печерицями під сиром сулугуні
Від 330 UAH
Без цієї страви тяжко уявити карпатську кухню, бо банош уже став справжньою візитівкою гуцульської кухні. Це блюдо  начебто просте, але являє собою в приготуванні цілий ритуал.  Банош готується з кукурудзяної крупи, яка вариться  на  вершках  з додаванням молока, поєднується  з сиром сулугуні і подається зі смаженими печерицями.
250г
Бануш Закарпатський зі смаженими печерицями під сиром сулугуні
Бануш Закарпатський з беконом під сиром сулугуні
185 UAH
Без цієї страви тяжко уявити карпатську кухню, бо банош уже став справжньою візитівкою гуцульської кухні. Це блюдо  начебто просте, але являє собою в приготуванні цілий ритуал.  Банош готується з кукурудзяної крупи, яка вариться  на  вершках  з додаванням молока, поєднується  з сиром сулугуні і подається з беконом.
250г
Бануш Закарпатський з беконом під сиром сулугуні
Деруни картопляні з беконом та сметаною
185 UAH
Вважається, що деруни — національне білоруське блюдо, там їх називають «драники», але відомі майже у всьому світі. У чому ж суть дерунів, в цілому. Очищена картопля натерається на тертці, змішується з натертою цибулею та курячими  яйцями  і  невеликі коржі, схожі на оладки смажаться у великій кількості масла. Подаються до столу з беконом і обов'ясково зі сметаною.
300г
Деруни картопляні з беконом та сметаною
Курячі нагетси з кетчупом та гірчицею
225 UAH
Курячі нагетси — страва, яку люблять і діти, і дорослі. За популярністю у фаст-фудах вона змагається із беззаперечним лідером — картоплею-фрі.
200г
Курячі нагетси з кетчупом та гірчицею
Гарячі рибні страви
Дорадо запечена з розмарином
185 UAH
Дорадо, або  спар золотистий, (Sparus aurata) — океанічна риба, що мешкає в Атлантичному океані і Середземному морі, дуже рідко зустрічеється в Чорному морі. Замаринована в спеціях з розмарином та лимоном і обсмажена на мангалі до золотистого  кольору - неймовірно смачна. Цю рибу оцінять любителі здорового способу життя та прихильники низькожирових дієт, оскільки в середньому ця риба містить всього 1,8 гр жирів на 100 г філе.
100г
Дорадо запечена з розмарином
Сібас запечений з чебрецем
185 UAH
Сібас, або лаврак звичайний (Dicentrarchus labrax) — океанічна риба, поширений у східній Атлантиці і Середземному морі. Цю рибу вважають продуктом преміум - класу. ЇЇ м’ясо дуже ніжне. Воно має тонкий смак. Сібас рекомендований людям, які прагнуть мати струнку фігуру. Причому не тільки із - за низької калорійності, скільки через насичення організму життєво важливими живильними речовинами, недолік яких веде до неконтрольованого "жору" і думки на кшталт: "Хочу чогось, але не знаю чого. Тому з’їм щось - щось солоденьке".
100г
Сібас запечений з чебрецем
Пательня морепродуктів у вершковому соусі
520 UAH
450г
Стейк палтуса в ніжному клярі
255 UAH
Палтус відрізняється неймовірною ніжністю, бездоганним смаком та повною відсутністю кісточок, а ті що є дуже м'які. Він  майже не вимагає ніяких спецій, щоб вони не забили натуральний смак риби. Палтус смажений в ніжному клярі  виходить найбільш ніжним і соковитим,  а гарнір з овочевого соте підкреслює легкість риби. Без перебільнення, смаженого палтуса багато не буває,  настільки він смачний.     
100г
Сьомга з креветками у вершковому соусі з горгонзолою
625 UAH
Вишукана страва до святкового столу. На  малому вогні філе сьомги бланширується на вершковому маслі, що придає рибі ще більш ніжних текстур у смаку. Креветки обсмажуються з часником і соком лимона. Обєднавши рибу з креветками додаємо вершки та сир що робить смак м'яким, але  дуже насиченим  з притаманним ароматом сиру горгонзола. Насолоджуйтесь не лише досконалим смаком, а й отримуйте справжнє естетичне задоволення від блюда.
270г
Сьомга з креветками у вершковому соусі з горгонзолою
Сьомга з томатами у шпинатно-вершковому соусі
525 UAH
Корисність сьомги тяжко переоцінити адже містить важливі поліненасичені кислоти Омега-3 та Омега-6, підвищує імунітет та є справжнім секретним інгредієнтом для зберігання молодості та краси!
 Філе сьомги ми бланшеруємо на вершковому маслі, додаємо подрібленний шпинат, томати і заливаємо вершками.  Завдяки такому соусу риба виходить  більш соковитою і смачною і  виглядає блюдо досить вишукано.  
300г
Сьомга з томатами у шпинатно-вершковому соусі
Гарячі м'ясні страви
Котлети курячі з овочами на пару
185 UAH
200г
Котлети курячі з овочами на пару
Куряча грудка в соусі з лимоном та капесами
255 UAH
350г
Куряча грудка в соусі з лимоном та капесами
Куряче філе з печерицями, шпинатом та томатами у вершковому соусі
270 UAH
Філе курки, печериці і вершки - це дуже вдале поєднання.  Вершки  роблять біле  м’ясо курки більш м’яким і соковитим, а сир пармезан надає страві приємного аромату та ніжний і вишуканий  смак. 
350г
Не класичний Кордон Блю з яловичини
460 UAH
200/100г
Теляча вирізка з печерицями у вершковому соусі під сиром пармезан
540 UAH
Це вельми популярне блюдо в нашому ресторані. Гармонія ніжності, соковитості і смаку.  Страва готується з ніжної телячої вирізки, що обсмажується  з печерицями, а потім тушкується зі спеціями  у вершковому  соусі з сиром пармезан. Сир  надає страві приємного аромату та ніжний і вишуканий  смак. Спробуйте і переконайтеся самі, як  шматочки телячої вирізки  просто тануть в роті.   
350г
Теляча вирізка з печерицями у вершковому соусі під сиром пармезан
Медальйони з яловичої вирізки
340 UAH
Теляча вирізка, відома своїм м`яким смаком і неймовірною соковитістю. Так як вирізка знаходиться під ребрами, нижче спинного хребта, ця частина тіла тварини, дуже мало експлуатується протягом його життя. І саме тому, м`ясо таке ніжне. А поєднав  зі спеціями має виражений смак, прекрасний аромат і приємну текстуру.
100г
Медальйони з яловичої вирізки
Каре телятини
159 UAH
100г
Каре телятини
Корейка ярочки з овочами на грилі
340 UAH
200/100г
Кебаб з курки, із сиром та овочами
225 UAH
200г
Кебаб з курки, із сиром та овочами
Кебаб з свинини та телятини
225 UAH
Люля-кебаб - являє собою м'ясний фарш, у вигляді ковбасок, адже він так і перекладається з арабської: "люля" - трубка, "кебаб" - смажене м'ясо. Суміш фаршу з свинини і яловичини, зіра, хмелі-сунелі, цибуля, зелень кінзи та петрушки, все це добре вимішується і формується в ковбаски. Смакуйте із задоволенням, і нехай ароматний люля-кебаб стане приводом, для ще одного візиту в PARCORNER!
200г
Кебаб з свинини та телятини
Шашлик зі свинного ошийка
129 UAH
100г
Свинні реберця в томатно-медовій глазурі
129 UAH
Ці реберця в густій кисло-солодкій глазурі, це така собі класика приготування реберець.  Вони виходять м’якенькі і ніжні, аж тануть у роті. Ви це зрозумієте, як тільки відчуєте їхній смак - це вибух смаку.
100г
Свинні реберця в томатно-медовій глазурі
Пельмені з м'ясом свинини
140 UAH
Пельмені! Для того, щоб  приготувати смачні пельмені, перш за все, ми використовуємо ніжне тісто і свіже м'ясо. І що дуже важливо - ми добе знаємо як ліпити, а також, як і скільки варити розкішні домашні пельмені. 
250г
Пельмені з м'ясом свинини
Гарніри
Шпинат у вершковому соусі з пармезаном та кедровими горіхами
215 UAH
200г
Шпинат  у вершковому соусі з пармезаном та кедровими горіхами
Овочі гриль
150 UAH
200г
Овочі гриль
Смажена картопля з цибулею
97 UAH
200г
Смажена картопля з цибулею
Смажена картопля з цибулею та білими грибами
215 UAH
250г
Смажена картопля з цибулею та білими грибами
Картопляне пюре
70 UAH
Картопляне пюре люблять всі без винятку. Здавалося б, простіше простого, приготувати картопляне пюре, але є невеличкі секрети в приготуванні:) 
150г
Картопляне пюре
Картопля фрі
90 UAH
Карто́пля фрі — шматочки картоплі, обсмажені у великій кількості розпеченої рослинної олії (фритюрі).Ну хто ж не любить, картоплю фрі??? Це справжня зірка всіх фастфудів світу. Не забудьте захопити колу, до своєї картоплі фрі.
150г
Картопля фрі
Картопля по- селянські
85 UAH
Ця страва  проста, але в той же час смачна, ситна і дуже апетитна – картопля по-селянськи, обсмажена на петельні і заправлена часником і кропом. Від одного лише її виду слинки потечуть. 
150г
Картопля по- селянські
Соуси
Сливовий соус "Ткемалі"
40 UAH
Соус Ткемалі - це грузинський соус, которий готуєтся з кислих слив з додаванням спецій, часнику, разаної зелені. Ідеально підходить до будь-яких м’ясних та рибних страв, овочів та картоплі.
50г
Сливовий соус "Ткемалі"
Гранатовий соус Наршараб
50 UAH
Наршараб (азерб. Narşərab) — азербайджанський соус, що отримується методом згущення гранатового соку,  а потім до нього додають: цукор, коріандр, базилік, корицю, лавровий лист,  чорний перець. Наршараб зазвичай замовяють до м'ясних і овочевих страв, а також,  інколи до риби.
50г
Гранатовий соус Наршараб
Аджика домашня
40 UAH
Домашня аджика прекрасно доповнить своїм ароматом і смаком , будь-яке м'ясне, рибне або овочеве блюдо на вашому столі. Домашня аджика- не дуже гостра і помірно пікантна, а до її складу входить: перець ратунда, червоний гострий перець, помідори, яблука, морква і часник.		
50г
Аджика домашня
Паста
Паста "Nero" з мідіями, водоростями Фуеру Вакаме у вершковому або томатному соусі
258 UAH
350г
Паста "Nero"  з мідіями, водоростями Фуеру Вакаме  у вершковому або  томатному соусі
Паста "Nero" з креветками, кальмаром та томатами
450 UAH
350г
Паста "Nero"  з креветками, кальмаром та томатами
Паста "Чотири сира"
260 UAH
350г
Паста "Чотири сира"
Паста з білими грибами у вершковому соусі
285 UAH
350г
Паста з білими грибами у вершковому соусі
Паста з куркою,шпинатом та вяленими томатами
270 UAH
350г
Паста з куркою,шпинатом та вяленими томатами
Паста "Карбонара"
225 UAH
350г
Паста "Карбонара"
Паста з телятиною та печирицями у вершковому соусі
375 UAH
350г
Паста з телятиною у томатному соусі
375 UAH
350г
Паста з телятиною у томатному соусі
Піде
Піде з фетою, шпинатом та томатами
145 UAH
300г
Піде з фетою, шпинатом та томатами
Піде з куркою та печерицями
155 UAH
300г
Піде з куркою та печерицями
Хачапурі
Мінгрельський
243 UAH
Хачапурі  по-мігрельські, відрізняються від інших побратимів тим, що сир у них не тільки всередині, але і зовні. Секрет смачного хачапурі - це якісні компоненти, в поєднанні з любов’ю кухаря. Тісто відіграє велику роль, під час приготування, а сирна начинка перетворює тісто в цікаве поєднання- повітряної м’якості і тягучості. Спробувавши цю страву лише раз, ви захочете їсти її знову і знову.
440г
Мінгрельський
Імеретинський
195 UAH
Хачапурі по імеретинськи - одна з найвідоміших страв грузинської кухні, що являє собою- корж з тіста , з сирною начинкою всередині, і славляться своїм чудовим смаком і досить тонким виконанням. 
350г
Імеретинський
Хачапурі з грушею та сиром Дор Блю
320 UAH
530г
Аджарський
192 UAH
Аджарські хачапурі ( в народі - човник з яйцем) - найсмачніша сирна випічка. Дріжджове тісто, велика кількість сиру сулугуні, зверху куряче яйце і вершкове масло. Тут не потрібні слова, треба просто скоштувати:)
340г
Аджарський
Казбек зі шпинатом
237 UAH
Хачапурі зі шпинатом - популярна в Грузії випічка. Являє собою- корж із дріжджового  тіста, всередині якого: шпинат, кінза, зелена цибуля і сир сулугуні. Це більш, полегшений і вітамінний варіант хачапурі. Особливо сподобається, прихильникам веганської кухні. 
500г
Казбек зі шпинатом
З грибами та сиром
228 UAH
Хто не любить хачапурі? Хачапурі люблять усі!  Страва включає: дріжджове тісто, смажені печериці і велику кількість сиру сулугуні. Цей пиріг припаде до смаку, усій родині.
450г
З  грибами та сиром
Кубдарі
180 UAH
Кубдарі – сванский пиріг з тіста для хачапурі і м'ясної  начинки. М'ясо  для  кубдарі – свинина, замаринована зі спеціями, велика кількість зелені, цибуля та часник . Цибуля  надає додаткову соковитість, і кожен маленький шматочок м'яса....  Навіщо я розповідаю,  скоштуйте самі:)
300г
Кубдарі
Кахетинський з бастурмою
345 UAH
Хачапурі Кахетинський с бастурмою, користується підвищенним попитом, завдяки особливому м'ясному присмаку. Бастурма чудово поєднується з сиром сулугуні, каперси доповнюють і підкреслюють смак м'ясу, а помідори  роблять хачапурі, більш соковитим і ніжним. Такий пиріг просто тане у роті, він відмінно втамує голод і стане ідеальною закускою до пива.           
500г
Кахетинський з бастурмою
Фірмовий з бараниною
342 UAH
Хачапурі з бараниною - один з рідкісних видів, всім відомих  грузинських хачапурі.  М'ясо баранини, грузинські спеції, кінза, ніжне тісто та сир сулугуні , в поєднанні з любов’ю кухаря - це і є секрет смачного хачапурі. Спробувавши цю страву лише раз, ви захочете їсти її знову і знову.
450г
Фірмовий з бараниною
З м'ясом та сиром
258 UAH
Хачапурі з м'ясом та сиром - пиріг з тіста для хачапурі, сиру сулугуні і м'ясної  начинки. Внутрішній шар - свинина, замаринована зі спеціями, велика кількість зелені, цибуля та часник, а зовнішній - сир сулугуні, вимішаний з яйцем. Це дуже ситний і потужний, за смаком хачапурі. Може бути основним блюдом , або закускою для компанії.
500г
Лаваш
50 UAH
Лаваш? Що тут дивного? Але наш лаваш, не схожий на грузинський або армянський лаваш, і це не шотті. Такий собі винахід наших кухарів. Він дуже смачний і тому популярний, і повинен бути у кожного на столі.
200г
Лаваш
Десерти
Десерт дня
155 UAH
Запитайте у офіціанта, який десерт сьогодні  зробе ваш день яскравішим і ще більше підніме вам настрій :) 
150г
Десерт дня
Морозиво власного виробництва в асортименті
45 UAH
Морозиво - заморожений  десертний продукт, з моментом найвищого задоволення. Морозиво сприяе виробленню в організмі серотоніну - речовини, яка відповідає за хороший настрій і бореться зі стресами. Так вам який настрій більш до вподоби? Шоколадний? Вершковий? Чи карамельний? А може зі смаком кави?
50г
Морозиво власного виробництва в асортименті
Сорбет власного виробництва в асортименті
45 UAH
Сорбе, також сорбет ( фр. Sorbet) - заморожений десерт, приготований з цукрового сиропу і фруктового соку або пюре . 
Сорбет  часто подають між зміною страв, оскільки він добре покращує переварювання їжі. Сорбет служить чудовим десертом, і подається, як і морозиво - в креманках .
50г
Сорбет власного виробництва в асортименті
Сирники з сметаною
155 UAH
Які смачні все таки ці сирники - ті найсолодші, смачні, знайомі з дитинства нам сирники. Доречі, сирники - це наша українська національна страва. Сирники з сметаною  прекрасно підходять у якості сніданку або десерту.
200/50г
Сирники з  сметаною
Млинці з сиром запечені зі сметаною
155 UAH
Нали́сники — тонкий млинець, в який загортають начинку з сиру, в  України називають налисниками. Начинку з сиру загортають в млинці, у вигляді трубочки , після чого запікають на сковороді разом з густою, смачною сметаною.
200/50г
Млинці з сиром запечені зі сметаною
Вареники з вишнею
165 UAH
Щедру українську кухню абсолютно неможливо уявити без вареників з вишнею.  Запах цієї літньої ягоди, її соковитість, кислинка і яскравий колір, перетворюють в шедевр, улюблену страву.
250г
Домашній компот
30 UAH
Термін compote (компот) -означає десертний напій. Компот готується з фруктів або ягід. Найчастіше, фрукти і ягоди відварюють у цукровому сиропі і дають настоятися, натягнутися смаку.
200мл
Узвар із сухофруктів
30 UAH
У самому слові узвар, вже закладено принцип приготування — компот із сухофруктів «заварюється». Сухофрукти доводять до кипіння і настоюють тривалий час на малому вогні.
200мл
Какао
75 UAH
Кака́о - напій, до складу якого обов'язково входить какао,  молоко і цукор. А про користь какао писати можна дуже довго, це насправді не тільки смачний, але й дуже корисний напій.
200мл